5.5.08

Sköna dagar

Hoppas långhelgen var god för er som var ledig! Själv har jag som mest legat här, det har varit svårt att sätta sig vid burken när det finns så många sköna böcker att läsa och så mycket god mat att äta :) Nåja, tillbaka till vardagen gott folk!Mina fötter sticker upp ur sänghavet.

7 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Mysig tavla där :)
Ja nu är vardagen åter... Jag har varit långledig och på torsdag ska jag arbeta mitt första pass efter 8(!)lediga dagar. Känns som när man återgår till jobbet efter en semester.....
Kram!

Min Lycka sa...

Sitter och kollar din blogg och den är helt i min smak! Sängen ser skön ut och med två små barn som vi har skulle jag gärna ligga i sängen en hel helg! Ha en bra vecka och fortsätt blogga! // Anna

n o r d i n g å r d e n sa...

...du ser ut at ha det mysigt där, med en trave böcker: ) Mari.

anna k. sa...

Stämningsfullt: Huga, vad trist att gå tillbaka till jobbet när man fått vara ledig 8 dar!! Mina fyra fick mig verkligen att sukta efter semestern, suck två månader kvar!!!

Anna: Men vad skoj att du gillar bloggen :) Sängen är supernajs och jag håller tummarna att du kan stjäla åt dig lite egentid - bara att få ligga ifred och läsa en bok är ju guld!

Mari: Åhhhhh jaaaaa!!

Hem och Lycka sa...

Härligt att bara vara och mysa.. kram!

Beas sa...

LÅter välunt och härligt! :-)

Anonym sa...

Ha ha - skön bild.Jag har haft en stentuff arbetsvecka hittilss :/