13.9.07

ZZZzzzzzznaaaark

Jaha, den här veckan kom den. Den stora hösttröttheten kom som en bomb. En trötthet som känns och nästan gör ont i hela kroppen. Sen blir det ju inte bättre av att O. känner likadant. Vi har hålögt stirrat på varandra när vi mötts i hallen efter jobbet och bara gått och lagt oss och segat med något att läsa. Urk, hoppas det lättar snart! Hur har ni det därute? Pigga av det sköna höstvädret, eller har ni det också jobbigt?

Bild: Expressen.

27 kommentarer:

Monkan sa...

Men är man trött eller är man trött? Det är ni inte ensamma om vill jag lova! Det är segt segt och min rygg värker..tungt med vårdjobb :( Är hemma och degar idag med sjukpeng i två dagar för att vila upp mig lite. Ska ta mig ut i solen och känna på höstluften och fota lite.
kram Monika

Pernilla sa...

Skojar du! Har köpte både rosenrot, extra stark och ginseng. Har ätit i tre dagar nu och hoppas varje morgon att; nu, nu vänder det och jag blir superpigg! … kanske i morgon?

Pernilla sa...

Och – glömde naturligtvis att skriva det jag egentligen skulle skriva – att din blogg är supersnygg nu! Lätt att uppfatta innehållet utan det ser "långrandigt" ut. Vilket jag kan uppleva i min mall. Skulle önska att det gick att "fylla ut" fönstret bättre. Hur har du gjort? (Använder Mac och Firefox eller Safari som webläsare. Ser lite olika ut i olika webbläsare ju.) Svara bara om du orkar… blogg är ju inte hela världen!

Susanne sa...

Vi har haft det skittungt här, fick ta bort vår älskade hund. Nu är det segt och tomt som tusan.
Hoppas du hittar orken igen. I helgen ska gubben ta med mig ut i skogen för att plocka svamp säger han.
Spännande att släpa ut en höggravid kvinna så ;-)
//Kram

My White Cottage sa...

Håller med till fullo!! Imorse var sängen sååååå skön och det var såååå mörkt ute...suck! Men nu har vi superfint väder och då känns det lite bättre!

Hoppas du får en skön torsdag!
Kramen!!!

Anonym sa...

Jeg melder mig også på det trætte hold! Jeg er især træt af mit arbejde! Og som følge deraf midt i en indre omstillingsprocess. Har lige beslutte at gå ned i tid på jobbet - for at få tid til at udtænke hvordan jeg får startet en eller anden form for kreativ virksomhed jeg kan klare herhjemmefra. Gerne noget med at sy og male ting - og sælge dem via nettet. Men hvem drømmer ikke om det, så der skal også gøres noget! Jeg vil dog hellere have travlt herhjemme - fremfor at stresse rundt ude og være en træt skolelærer. Så dette efterår har jeg bevilliget mig selv til at få gang i "ART BIXEN".

Anonym sa...

Jag skulle försöka städa lite...nej orkar inte.
Skulle baka lite...inte det heller.
Så nu tar jag en kaffetår och njuter i solen istället !
Ha en fin torsdag !
*
KRAM EVA

Broarne sa...

Hej Åh va fint nu ska jag kolla din blogglista och länka på min sida. Jag är ny bloggare och tycker det här är KUL. Detta kommer att hjälpa mig igenom mörkret i vinter!!!!
Välkommen in till mig också.
Annmarie

Anonym sa...

Ja, vad jobbigt...känner ju av det där också.
Men det piggar ju alltid ut att se den fina bilden här:)
/S

Lallis sa...

När vädret är fint och soligt har jag inga problem med höstvädret. När det däremot är regn och rusk och molnigt och kallt blir dat automatiskt mungiporna lite längre ner tycker jag. *ler*
Hoppas att ni snart känner er lite piggare.
Kram Lallis

hummmlan sa...

Jag har varit ganska uppåt o kreativ ända tills i tisdag då jag helt plötsligt gick in i någon slags dimma... Det var den första höstförkylningen som gav sig till känna!
Men imorgon skulle det iallafall bli sol där jag bor så då ska jag banne mig ut i solen på lunchen och få lite energi!
Hoppas det känns bättre snart :-)

P.S Jag har öppnat en etsy-shop! Kolla in den här: hummmlan.etsy.com

Anonym sa...

jag mår ganska bra faktiskt... brukar inte påverkas så mycket vid årstidsväxlingarna... hoppas din trötthet går över snart... annars missar du ju allt det Vackra med hösten ;D
kram

Anonym sa...

Jag är så trött, fast jag inte ens har ett jobb att gå till. Eller är det det som behövs kanske?

n o r d i n g å r d e n sa...

Tja, din bild piggar upp i af... jag som inte varit sjuk på över ett par år har åkt dit så lite påverkad av hösten är man kanske även om jag faktiskt älskar den! Ha en trevlig helg! Mari.

Anonym sa...

Trött, tröttare, tröttast? Ha en finhelg och hoppas Du får vila och att Du hittar energi!

Anonym sa...

Well, just nu ka jag verkligen instämma i zzzznnnnaaark! Har jobbat sedan 07.30 imorse och känner mig ...
.
.
.
.
.
.
.
rätt trött!
Good Nite!
Puss

Engsroom sa...

Den här veckan som varit har jag också varit trött av mig!
Annars så brukar ha en bra effekt på mig att jag pysslar och donar gillar att krypa upp i fåtöljen med en pläd och tända ljus göra sig en "latte" i favorit muggen och titta i inredningstidningar.
Ha en trevlig helg!
Ella

Solsjö - Under en vind sa...

Jodå visst har man känt av trötthet...jobbet är igång på allvar, semestern känns hundra år borta...Vi får samla "kraft" på de sköna men allt frö korta helgerna! Ha en mysig lördag! Kram!

Mikkeline sa...

Hei!
Nå skal jeg fortelle noe snedig. Jeg tok en surferunde her på morgenen med søkeord kjøkken, og finner bilder fra en del skandinaviske blogger på en amerikansk blogg. Det ene bildet jeg bruker i innlegget mitt i dag er linket til din blogg. Jeg vet jeg har sett det bildet før, men jeg finner det ikke på din blogg nå. Si ifra hvis du ikke liker at jeg bruker bildet eller hvis det er feil link(?).
Ha en fin helg!

Vintage Wine sa...

Är också tröööött. Fy!

Hoppas det inte gör något att jag tar lite plats här Anna men jag har ingen mail till Anneli... Vet inte vad det är men jag lyckas inte se kommentarerna på Flitiga myran. Jag kan klicka på länken men sidan fastnar och scrollar inte ner så att jag kan läsa/skriva kommentarer. Vilket jag ju vill :-) Bara så du vet om du ser det här Anneli!

Lallis sa...

Tänkte höra om det är ok om jag länkar till dig?
Du har ju så mycket fint härinne:)
Kram Lallis

Anonym sa...

Men hallå?? Sover du fortfarande?

Mrs M sa...

Det har regnat hela dagen, ungarna är snoriga och gnäller på nätterna... hur glad är man? Jag längtar faktiskt till jul och myspys, det får gärna komma lite mer snö här i södra sverige i år.
Kram

Maria sa...

TRöttheten kommer i vågor året runt för mig...varvat med tok-energi så jag gissar att det är hormonerna som spökar. Jag måste också skriva att jag ÄLSKAR ditt röd/vita sidhuvud!!

Anonym sa...

Har haft det både värre och bättre men hoppas att höstformen ska infinna sig snart. Jag gillar hösten. Ha det gott...

Karolina sa...

Mysig blogg du har ! verkligen härlig!

Gör gärna ett besök på min också! www.frokenfagring.blogspot.com

Mvh Fröken Fägring

Anonym sa...

jag ääälskar hösten! så mysig årstid.
härlig bild!