30.5.06

Två sidor av nästan samma mynt...

Alla flickor bör ha en bricka man kan lasta fikat på - när det är dags att sitta utomhus. Regntunga dagar som dessa, när skyn är svart, är det extra roligt med färg! Den rosa brickan kostar 225:- från inreda.com och den övre; 1995:- på Svenskt Tenn.

Jag skulle ta den rosa och köpa jordgubbar och bubbel för resten av pengarna! Du?

/Anna

10 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sett de här butikerna? (säker, men jag chansar ändå med några länktips)

http://www.hemohav.se/lyktor.htm

och den här:
http://www.sprudla.com

Söta!

Anonym sa...

säkert, skulle det stå...

anna k. sa...

Gulle du!
Sluta aldrig att skicka på mig länkförslag till Skafferiet när du hittar nåt!! De här två har jag seglat in på nån gång men... Tack för att du fräschade upp minnet!

Tack Frida!

Anonym sa...

Det måste ju gå att göra själv. Jag är också waay för snål för att köpa en bricka för 2000:-... Men de var underbart fina! Jag letar efter en fin träbricka på secondhand som man kan måla vit och ha på balkongen. :) Men det är nog inte bra att ha sprayfärg, det luktar så starkt..

Anonym sa...

Om vi bortser från prislappen tycker jag den gröna är finare. Men det är tveksamt om jag skulle betala så mycket för en bricka...fast man vet aldrig..ibland blir man tokkär i en grej och då ser man inte nollorna efter den första siffran....förrän kontoutdraget kommer....med alla minustecken efter nollorna...

Anonym sa...

Jag. Har. Blivit. Lantsjuk. Och det är ditt fel din lilla morrhoppa. Kolla in den här butiken. Vill ha vill ha vill ha :) Nästan allt.

http://www.krasilnikoff.biz

Anonym sa...

Jaaa Husmusen!! Det är ingen sjukdom, det är en gåva, hahha. ;)

anna k. sa...

Anna & Anna & Anneli:
Jag är också för ekonomisk (läs snål ;) ) för att lägga ut så här mycket pengar för en bricka. De jag har, är fyndade på loppis och det dyraste jag betalat är typ 50:- spänn.

Men att spraymåla tycker jag att ni Annor ska testa! Vi har spraymålat en massa möbler på jobbet och det blev jätte bra!

(Kanske inte så hållfast kanske, men fort går det!)

Kolla även in vår norska kompis Karna som spraymålat:

http://karna.sprayblogg.no/110506052204_sprymalt.html


Frida:
Inte är du sjuk inte! Du upptäcker väl dina "rötter" eller nåt :) !! Supertack för länken, måste gå in och kika - nu!!

Kram ladies!

anna k. sa...

FRIDA!!!!!

Jaaa!! Titta, en tomteröd kastrull med vita prickar!!! Åhhhhh, det här är som att ge socker åt en svårartad sockermissbrukare det! I so like!

Kram!

Anonym sa...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»